Et av den forrige ukas høydepunkter var møtet med en nydelig, liten kar – 3 dager gammel og helt fersk i denne verden. Snakk om VæreKraft! Som vi jo alle har iboende i oss, men som av og til forkludres og dekkes til av alt på den lange to-do-lista.

I yogarommet forsker vi på å slippe til værekraften vår i det vi gjør. Vi gjør en yogaøvelse, og kjenner samtidig på å være i den med hele oss. Aktivitet og utadvendt aksjon smelter sammen med innovervendt fokus og nærvær.

Yogaen – og livet – blir så mye saftigere når man er med på turen, med hele seg!

Ordet værekraft dukket opp for noen år siden, og jeg har senere kommet over det flere steder. Hun som visstnok innførte begrepet var et spesielt og sterkt menneske. For noen uker siden gikk dokumentaren “Værekraft” på TV, og programmet ligger fremdeles ute på NRK nett-tv: http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/670893/

Anbefales!